Tuesday, June 16, 2009

UPDATE of REUNION EVENT~~



di sini cik ida ingin menyampaikan beberapa perkara...

ini update drpd rancangan reunion pd entry 'perhatian' sebelum ni...
td baru sahaja cik ida berhubung dgn pihak sekolah (acc, mr.anuar tahar)..
mereka amat berbesar hati dgn lawatan kita...


School Myspace Comments



ada beberapa cadangan yg ingin dikemukakan...antaranya::


>>mengadakan friendly match
-->xkesah la ape2 pun..yg penting cukup la bilangan kita yg hadir nanti menentang junior kita...kalau sesape yg berminat, sila beri cadangan, n kumpulkan pasukan anda...benda ni kena progress cepat..sbb pihak sekolah akn menyediakan pasukan lawan n peralatan..

Sports Myspace Comments


>>makan tengah hari di dewan makan
--->ni kire usulan jew..kalau anda setuju akan dilaksanakan..mane la taw setelah 5 tahun kita meninggalkan dewan makan (DM) mesti rindu masakan nasi kawah kn?kena la ada sedikit budget untuk kita...




>>cenderahati kepada STJ
--->sesiapa yg ad cadangan nk bg pape x?hmm..xsalah kan kalau cik ida wat collection??


ni plak cadangan cik ida untuk program hari tersebut::

7.30 a.m:: berkumpul di dataran senawang
(senang untuk mereka yg dari k.l n seremban. kalau keluar highway terus ke senawang..bg mereka yg dr bahau, kuala pilah, palong @sebagainye, akn terus berjumpa di STJ)

9.00 a.m:: tiba di STJ
(aktiviti dijalankan)

12.30 p.m:: mkn tgh hari di dewan makan
(kalau semua setuju la)

1.30 p.m:: solat zohor n

2.15:: bertolak ke ulu bendul
(kita wat bbq la ptg 2, sambil mandi manda)





p/s::sekian... itulah saja cadangan cik ida....semua ni akn dijalankan kalau tiada bantahan..cik ida memohon jasa baik semua untuk memberi cadangan tambahan...kerana ini semua program kita bersama....




12 comments:

  1. awal nyeee...aku bgun pon kol 2 tgh harii..kompem tk leh pg nii

    ReplyDelete
  2. suggestion:nak makan pakai tray even dah tak guna tray sekarang

    ReplyDelete
  3. sape ntah:: demi batch, bgn la awl..skali ni jew..

    ain:: giler ko, bwak dr umah la k??hahaha...

    ReplyDelete
  4. confirm ke tarikh yang dibincang kan sebelum ni?

    ReplyDelete
  5. yup2 confirm da...jom la join..bg taw la sesape lg yg xtaw k?hebah2 kan...

    ReplyDelete
  6. alaaa.itula tujuan aku nak makan kt dm.mana ada makan pakai tray dah sekarang kat gerai2..kalau xleh gak,aku bawak la sendre.korang jgn jeles eh tgk aku makan pakai tray nanti!

    ReplyDelete
  7. cik idaaa..jom wat sukaneka lawan junior.galah pjg macam bagos.main bangang2 dah ar.huehue

    ReplyDelete
  8. yoyoe baik hati..boleh2...cadangan yg ok..tp ko plan kn dlu k?

    ReplyDelete
  9. betol gak cadangan yoyoe tuh..men yg bangang2 sudah..mesti bes n klaka..

    ReplyDelete
  10. setuju2..tp aku cm xdpt g je..hehehe

    ReplyDelete
  11. ak terasa lmbat sgt mase berjalan...argh...!

    ReplyDelete
  12. tentatif ni dh finalised ke??

    ReplyDelete